Känner du för att uppdatera din frisyr en smula? Har sommarvärmen fått dig att snegla på trimmern? Vi säger inte att det är feltänkt – men innan du fattar några beslut ska du läsa vår lista över årets hetaste frisyrer.

Nu är det sommar och dags att byta skal. Vi vill slänga av oss våra varma kläder – och kanske även fälla vinterpälsen. Men vilka frisyrer är det som gäller sommaren 2018? Det är såklart en smakfråga, och det viktigaste är att du själv trivs med ditt hår. Men här är några exempel på frisyrer som inte kan träffa fel på beachfesten i år. Men första steget är såklart att hitta en bra frisör. Om du bor i Stockholm kan vi rekommendera: https://www.salongheadzone.se/.

  • Den bakfulla kejsaren. Du vet väl hur de romerska kejsarna gillade att ha sitt hår? Kortklippt och propert, med en liten-liten lugg som knappt täcker hårlinjen. Tänk dig nu att sagda kejsare har levt runt lite kvällen innan, och därför har rufsat till sitt nästan-snagg en aning. Den här frisyren återfinns bland många amerikanska modelejon och uppmärksammades i slutet av fjolåret i GQ.
  • Den blekta hipsterfrillan. Behöver knappast någon ingående förklaring: kort på sidorna och i naken, längre ovantill och i luggen. Nu tillbaka i en ny tappning – den blonderade. Och då menar vi superblond – möjligen en manlig motsvarighet till vurmen för vitt hår. Spelar ingen roll om den blonda färgen ser naturlig ut i förhållande till dina övriga drag – det är nästan en fördel om den inte gör det. Lek med kontraster!
  • Manlig bob. Superhett – bokstavligt talat. Kanske inte jättepraktiskt i sommarvärmen, men väldigt snyggt. Behöver inte heller underhållas så mycket, och kommer garanterat få dina kärleksintressen att föreställa sig dig som deras favoritmedlem ur ett pojkband. Men vad du än gör, hur svettig du än blir om pannan, ska du inte knyta upp håret. Man-bunnen är helt ute i år (var den någonsin inne?).
  • Snygg i snagg. Snaggat är kanske den absolut enklaste frisyren du kan ha. Den kräver ingenting – du kan gå från nyvaken till klar att möta världen på sekunder. Dessutom är det skönt och svalkande i sommarvärmen (se dock till att inte bränna hårbottnen). En väldigt bra frisyr för den som vill framhäva sina ansiktsdrag – såsom haklinjen.

Vi hoppas att någon av dessa frisyrer kan passa dig! Och om du behöver hjälp att avgöra vilken frisyr som absolut inte funkar, eller bara skratta ska skadeglatt, kan du få det här.