När du ska gå på poolparty är det kul att känna dig snygg i dina badbyxor. För att göra det kan du inspireras av de senaste trenderna när du ska välja badbyxor. Det viktiga är alltid att välja badbyxor som sitter bra och som du verkligen gillar.

Poolparty är alltid roligt. När du är bjuden hem till vänner för poolparty i deras thermopool är det trevligt att ha moderna badshorts. Oavsett fest är det kul att anstränga dig lite gällande kläder och utseende. Du kommer känna dig fin om du har snygga badshorts och tillhörande överdel men det är även ofta uppskattat av värden.

Badbyxtrender 2022

Badbyxor eller badshorts är ett sommarplagg som spelar en viktig roll för män. Denna säsong är det trendigt med klassiska modeller när det kommer till badbyxor. Det klassiska badbyxorna var trendiga redan förra året 2021. Då var också även enfärgade badbyxor på tapeten, en trend som följt med in i 2022. Designen på de trendiga och moderiktiga badbyxorna är hämtade från modet som på det glada 60-talet var trendigt på franska rivieran. Det finns även badbyxor för män som har inspirerats av 1930-talets badbyxor med väldigt korta ben. Badmode har alltid varit mer eller mindre en källa till debatt oavsett hur det ser ut. Låt dig inspireras av trenderna och gå efter eget tycke, lägg andras åsikter åt sidan.

Välj badbyxor i någon trendfärg

Det finns badbyxor i olika material, färger och mönster. Försök hitta ett par som faller dig i smaken och som matchar din personlighet. När du ska på poolparty hos vänner är det en bra idé att ha med dig två par badbyxor. Det kan vara trevligt att efter badet byta om till torra om du ska vara på land en lite längre stund.

Färger som är trendiga på badbyxor:

• Marinblått
• Pastellfärger
• Rostrött
• Mönster med olika färger

Matcha badbyxorna med en skjorta

Till badbyxorna är det trevligt att matcha en snygg skjorta med antingen kort eller lång ärm som du kan ha när du kommer upp ur poolen och ska vara på land. Som present till värden kan du ge bort en uppblåsbar flamingo som går att ha i deras pool.