När du startar ett varumärke behöver du få ut din logga: den behöver synas på så många ställen som möjligt för att blivande kunder ska komma ihåg den. Ett smart sätt att marknadsföra och lyfta fram ett nytt varumärke är genom snygga kläder. Välj ut de slags kläder som passar ditt företag och låt sedan loggan synas på ett bra sätt. Låt dina anställda jobba i kläderna. Du kan också ge bort kläder till dina kunder.

Ett nytt varumärke behöver synas mycket för att bli en del av dina kunders vardag. Just kläder är ett smart sätt att nå ut till många. Du har en snygg t-shirt med varumärkets logga när du går och handlar eller tränar med vännerna. Gå in på https://www.brandnewprofile.com/se/profilklader-med-tryck så har du ett stort sortiment att välja på.

Välj rätt kläder

Idag finns det många kläder som du kan välja mellan. Tryck på kläder av god kvalitet, så uppfattar dina kunder ditt varumärke som ett bra företag. Ett tips är att alla arbetar i enhetliga t-shirts eller tröjor. Det passar särskilt bra i butiker och andra företag där kunderna träffar personalen ansikte mot ansikte. För kunskapsföretag, som ingenjörsbyråer, revisionsfirmor och advokatkontor kan det passa bättre med en riktigt snygg ytterjacka med loggan vid ”bröstfickan”. För att maximera möjligheterna att nå ut bör du trycka upp kläder och ge bort till anställda och deras familjer, samt till kunder, att ha på fritiden. Du kan trycka upp och ge bort:

  • träningskläder
  • babykläder
  • sköna fleecetröjor
  • barnkläder

Synas överallt

I början när du bygger upp varumärket måste du satsa på marknadsföring för att du verkligen ska lyckas nå ut. För att bygga upp ditt varumärke behöver du synas överallt där din kundkrets är. Ditt varumärke måste kännas ”vanligt”, som att det är en del av vardagen och samhället. Då har du lyckats. Ett tips är att ta hjälp av influencers på nätet som Bianca Ingrosso och betala dem för att bära din logga. Det passar särskilt bra om du bygger upp ett varumärke inom mode och skönhet. Om ditt varumärke primärt finns online, som en webbshop, så kan du skicka med en snygg t-shirt med varje beställning.