För alla singelmän där ute kommer här ett par tips kring hur man håller hemmet fräscht. Det kan ju hända att du träffar en partner som du vill bjuda hem, och då gäller det att ha bitarna på plats.

Det första du bör tänka på är att se till att ha så städat som möjligt. Orkar du inte göra det själv, eller prioriterar du annat så kan du köpa städning av en städfirma i Stockholm. Det kostar inte särskilt många kronor och du får en städad lägenhet att komma hem till. Just städning är det många som kan ha synpunkter på.

Tips till en ungkarl

Det finns andra enkla och snabba tips för att hålla stilen hemma. I en artikel från Café hittar du en hel del konkreta tips för att slippa leva i en sunkig lya. Men det är inte bara lägenheten som bör vara fräsch, även kläderna spelar roll. Att ha alla nytvättade kläder slängda i en fåtölj eller soffa är inte ok. Du kan skaffa en steamer för att hålla stil på både skjortor och kostymer. Aftonbladet har testat steamers som både tar bort det skrynkliga och även påverka doften. Ett bra tips för den som inte orkar stå och stryka flera timmar.

Inred med blommor

Du kanske tycker att du inte har ”gröna fingrar” och att blommorna alltid dör hemma hos dig. Det finns en lösning på detta i blommor som du bara behöver vattna en gång i månaden. Förutom att blommorna överlever så ger de ett intryck av att du faktiskt sköter om ditt hem, vilket kan vara viktigt för en framtida partner. Plastblommor kan se bra ut på håll, men undvik att bara ha plastblommor hemma. De blommor som står knepigt till, eller som man inte kommer så nära kan absolut vara plast. Har du en blomma på bordet i vardagsrummet så se till att den lever. Sammanfattningsvis:

  • Se till att ha städat hemma
  • Vik ihop kläderna och häng in i garderoben
  • Håll en fräsch doft hemma
  • Inred med blommor – som inte kräver för mycket
  • Var strategisk med plastblommor

Löser du dessa punkter så kan du hålla din ungkarlslya i toppskick, och eventuella gäster kommer att se hur väl du sköter om ditt hem. Snabba, enkla och värdefulla tips!