Jul, Valentin, födelsedag eller helt apropå; när du vill ge bort en present till en kille är det kul att hitta något som både är personligt och lite annorlunda. Visst är saker som slipsar och kalsonger alltid användbara men varför inte ge något som är kul och innovativt istället? Om det är en bra kompis eller en kille som du inte har dejtat särskilt länge är en gåva med glimten i ögat ofta bättre än något väldigt seriöst och högtidligt.

Det finns mycket att välja bland när du ska skaffa kul saker till killar och allra enklast är ju om du kan köpa present till pojkvän online och få hemskickat. Välj bland produkter i alla kategorier och prisnivåer och hitta saker som är roliga och användbara på en och samma gång. Här kan du läsa om några fantastiska grejer som passar varje tillfälle.

Mys och lyx

Har du en pojkvän som gillar att leva det goda livet, att resa och att njuta av sånt som är gott, bör du satsa på saker till hemmet som påminner om just det. En kudde med Route 66, ett lyxigt hotell bäddset eller en ”World Scratch Map” som du sätter upp på väggen och sedan skrapar bort alla länder du varit i är alla perfekta för globetrottrar. Med ett snyggt vinställ för sex flaskor och en liten stol för den aktuella vinflaskan kan ni smaka er igenom olika druvsorter på vägen mot gemensam vinexpertis och ha många trevliga stunder tillsammans. Komplettera med ett spel om viner som pricken över i:et.

Till nörden

Är din kille en riktig nörd som älskar saker som dataspel, fantasy filmer och kunskapslekar kan du överraska honom med något enkelt som en kaffekopp med speldosa istället för ett vanligt handtag eller en mugg där han utannonseras till en ”awesome gamer”. Idag finns det forskning som visar att dataspel kan göra barn och ungdomar duktigare i skolan och om din pojkvän vuxit upp med att spela kan du påpeka det som en liten, indirekt komplimang. Även vanliga bordsspel är kul och bli en trevlig aktivitet för er att syssla med tillsammans. Några exempel är:

  • Det borde man ju veta! – ett spel som testar allmänbildningen
  • Labyrint – ett kul retrospel där en kula ska rullas över en labyrint som du vrider och vänder på
  • Schack – en riktig klassiker som kan innehålla en gömd plunta som en extra överraskning
  • Mensas intelligenspussel – en ordentlig utmaning som kräver en skarp hjärna

Till sportfånen

Om din kille älskar allt som har med sport att göra är det sport han ska få! Välj bland shotglas och muggar med tryckta loggar från de populäraste fotbollslagen eller varför inte en stor badhandduk med Manchester United? Är han själv road av att utöva olika sporter kan du ge honom ett portabelt bordtennis set som passar nästan alla slags bord eller kanske en minibowling som kan bli en kul lek till festen.

Genom att ge din manliga bekant en kul gåva som avspeglar din känsla för humor men också hans personlighet visar du att du tycker om honom utan att det blir för allvarsamt. Det kan bli början på något nytt eller en bekräftelse på något som redan finns.