Många är det som längtar till våren och när det kommer till mode och trender så är våren faktiskt redan här. När experterna får tycka till så kommer vi att mötas av en lite slarvigare vår. 

5669372-ungt-par-pa-musikfestivalSnön kommer och går och gör det bara ännu jobbigare till våren är här. Om man känner att man behöver lite vårkänslor så har som tur är redan butikerna börjat skylta med vårkläderna och man kan redan nu se avd som kommer att bli populärt och vad man då ska satsa på.

”Jeansen blir vidare längst ner, gärna kombinerat med en glittrig topp på 70-talsvis och överhuvudtaget är jeansplagg heta i vår. Man kan ha tofs på väskan, eller i örhängen och fransar på skor, schalar och annat. Och runt midjan är det snyggt med bälten.”

Dessa meningar kommer från Katarina Althin i en intervju av sr.se och som man kommer att märka som privatperson är att utbudet kommer att vara mycket brett. Vi har tidigare skrivit om lite olika tips man kan ge till flickvännen, men kanske ska man kolla igenom vad som kommer att vara trendigt först? Viktigt är dock att tänka på att man inte ska fokusera till 100 % på trender utan man ska se till att lyfta sin egen stil och bli influerad av vad som kommer att vara inne. Allt kanske om att kunna bära upp sin stil.