Mannens intresse för yttre attribut kan härledas långt tillbaka i historien. De senaste decennierna har det skett en explosion på marknaden för herrmodet och i takt med att den tekniska utvecklingen gått framåt har även telefonerna blivit en trendsättande modedetalj.

Visst förstår de flesta män idag vikten av att ta hand om sig själva. Idag uppmanas den moderna mannen att ta sig en tankeställare såväl kring den traditionella mansrollen i samhället som att ägna tid åt sitt yttre. Oavsett om du är ett rutinerat modelejon med stenkoll på de senaste kläderna, iPhone 11 Pro Max skal på din telefon, eller andra trendiga detaljer så tar vi det från början även för dig som känner dig ny på området och önskar hitta din stil.

Vem är du?

Ett bra sätt att greppa din egen stil är att ta dig en funderare på vem du är. Vad representerar dig på bästa sätt mot omvärlden? Kanske ger inte ditt arbete möjlighet till några större utsvävningar om du bär arbetskläder, lägg då krutet på fritiden istället. Gäller istället strikt dresscode på kontoret, tänk detaljer. Att börja med en hållbar stil är en bra grund att stå på klädmässigt för att sedan se trenderna som pricken över i på din outfit. A och O är god kvalitet på exempelvis skjortor, byxor och kavajer. Vilka färger passar dig bäst? När du fått koll på vad du gillar stilmässigt och gett dig i kast med att skapa en snygg och hållbar garderob så lägg tid på att även hitta detaljerna som matchar dina kläder.

  • Klassikerna som ett fint armbandsur, manschettknappar och skor är tidlösa men kanske lockar även säsongens senaste trender till nya inköp?
  • Tänk på att dina tekniska prylar som telefon och dator kan bil en fin detalj både i hemmet och för din outfit med många av de skal och fodral som finns på marknaden idag.
  • Kom ihåg att med lite tur så hittar du en hel del av inköpen på secondhand- och vintagebutiker eller kanske kan du byta till dig den snygga skinnjackan av en kompis mot något annat plagg du själv inte använder. Idag är en hållbar trend att tänka långsiktigt och utanför boxen!

Teknik och mode

I denna digitala tid integreras även våra teknikprylar mer med vår outfit. Ett matchande skal till telefonen ger en snygg övergång till dina kläder. Gillar du att sticka ut och bryta av din stil kanske ett aktivitetsarmband i en stark kulör är något för dig istället? Det är i detaljerna du kan laborera och på ett kul sätt ge en personlig prägel till din stil. Idag är telefonerna en naturlig del av vår vardag och att satsa på skal och fodral som skyddar och snyggar till din dyrgrip är en bra investering. För den stilmedvetne mannen är val av telefon idag lika viktigt som kläderna. Att därtill välja ett snyggt och hållbart skal från iPhone 11 Pro Max ger en garanti på att materialet är stötdämpande, fin design och möjligheten till ett skal och fodral för alla tillfällen. Matcha din stil med mönster, färg och få tryggheten i att telefonen skyddas på bästa sätt.