Mobiltillbehör kanske kan kännas onödiga, men de kan ge dig funktioner du behöver. Dessutom kan de vara ett sätt att göra din mobil till en trendig accessoar. Inte bara mobilens märke och modell spelar roll, utan också vilka tillbehör du väljer.

Det finns en uppsjö av olika tillbehör till mobiltelefoner. Vilka behöver du, och varför? En del skyddar din mobil eller har någon annan praktiskt funktion, men även tillbehör som bara handlar om utseende och stil spelar roll. Det är genom dem du kan visa att du är trendkänslig.

Mobil är självklart, men mobiltillbehör?

mobilDet är lätt att beställa mobiltillbehör från Batteriexperten på nätet, men varför behöver du dem? Att du behöver ha en mobil för att fungera normalt i vårt moderna samhälle har blivit självklart, för de flesta av oss är den oumbärlig och svår att klara sig utan. Det kanske inte känns lika självklart att du behöver tillbehören.

Nödvändiga funktioner

Vissa tillbehör kan kännas nödvändiga, som ett skärmskydd ett mobilskal eller en powerbank. Efter att det blev förbjudet att hålla i mobilen och köra bil samtidigt kom ett uppsving även för handsfree-produkter, som är ett annat exempel på tillbehör som kan vara nödvändiga att ha.

”Produkterna är borta samma dag som vi får in dem” sa Samir Hamzic till P4 strax efter att lagen trätt i kraft.

Trendanpassning

De allra flesta tillbehör har som viktigaste funktion att visa att du är trendig och har koll på vad som gäller just nu. Nödvändiga saker som mobilskal, powerbank eller handsfree-lurar kan också vara trendriktiga och av de märken som är populära just nu. För att veta vad som är trendigt kan du till exempel hålla ett öga på vad olika influencers lyfter fram i sina kanaler.