Den manliga hudvården har artat sig rejält den senaste tiden. Det är inte längre skämmigt för män att få behandlingar och här kan du läsa om de vanligaste metoderna som män efterfrågar. De manliga hudvårdsprodukterna har också rotat sig på marknaden mer och mer, så kallade grooming-produkter.

Fler och fler hudvårdsprodukter hamnar i blickfånget. Till exempel är exuviance vespera bionic serum ett nytt serum som hjälper till att hålla huden fräsch och smidig. Du kan exempelvis köpa den på kliniker som Hudoteket där man säljer autentiska och märkta skönhetsprodukter.

man får sprutaVad män vill ha!

Män är enkla varelser och kräver normalt enkla och smidiga behandlingar. Långa konvalescenstider och jobbiga hudvårdsrutiner är inte bra för en karl! De vill se resultat snabbt, inte betala för mycket och känna att produkterna gör nytta med en gång. Därför har tillverkare av manlig hudvård ganska mycket ansvar på sina axlar för att tillgodose alla dessa behov på ett balanserat sätt.

Skönhetsklinikernas manliga kunder

Så vad vill då det manliga klientelet på skönhetsklinikerna ha? Jo, män är egentligen inte lika fåfänga som kvinnor och om du vill fixa till sig är det ofta något de har stört sig på under lång tid. Det kan vara en ansiktsvårta, ådernät eller rynkor som ligger fel. Detta i kombination med hudvård, skäggvård och hårvård gör mannen till en återkommande kund om resultatet visar sig fort.

De bästa hudvårdsprodukterna

Om du är man ska du gärna börja dagen med ett mjukgörande serum som öppnar upp för följande produkter. Det är dessutom bra om du vill förbereda din hy för rakning vilket tär en del på det yttersta hudlagret. Om du har skägg är det väldigt viktigt att använda skäggvårdsprodukter som håller skägget i trim och gör det lent och kyssvänligt. En skäggolja bör också användas och det kan smörjas in även på skäggstubben.